About us

10 punt 9

Owner: dhr. PL Hellenbrand
Essenstraat 6
6444CM Brunssum
Tel: +31 (0)45 20 50 75 1
Email: info@10punt9.nl 

www.10punt9.nl 

KvK: 55251064
BTW-nr: NL001793478B56 

 

Over Peter Hellenbrand

Peter Hellenbrand is een begrip in de Nederlandse schietsport. Na jarenlang behoord te hebben tot de Nederlandse top is hij in 2010 definitief internationaal doorgebroken. De bekroning voor zijn prestaties waren de nominatie (WorldCup Sydney 2011) voor de Olympische Spelen in Londen 2012, het winnen van een quotumplaats en het uiteindelijk kwalificeren voor de Olympische Spelen.

Door het vele trainen en het jarenlange testen van verschillende soorten materialen heeft hij een goed beeld verkregen van de diverse produkten die op de markt verkrijgbaar zijn. 
Deze kennis heeft hij besloten in te zetten om de schietsport met name in Nederland en België op een hoger niveau te tillen door de juiste adviezen te verstrekken met betrekking tot de aanschaf van materiaal.

 

Over 10 punt 9

Als topsporter is het erg moeilijk om sport en werk te combineren. Vele sporters kiezen er dan ook voor om werk te zoeken binnen de sport, zo ook bij 10 punt 9. Door de uitgebreide, jarenlange, ervaring in het zoeken naar schietkleding met de perfecte pasvorm is Peter Hellenbrand uiteindelijk bij de firma Hitex uitgekomen. Door het kwalitatief hoge niveau van de gebruikte materialen en de precisie waarmee alles passend wordt gemaakt is dit nu de 'hofleverancier' van de Nederlandse topschutters. Niet voor niets waren de plaatsen 1, 2 en 4 het afgelopen Nederlands Kampioenschap ingevuld door schutters met schietkleding van de firma Hitex. Door dit vertrouwen in het produkt en de noodzaak van een importeur in Nederland heeft de firma Hitex aan Peter Hellenbrand gevraagd dit importeurschap op zich te nemen, 10 punt 9 was een feit.
Buiten top schietkleding zijn er ook vele andere schietsportbenodigdheden die noodzakelijk zijn voor de topschutters. Het is dan ook logisch om dit te combineren in één bedrijf. U zult bij 10 punt 9 dan ook alleen maar de beste materialen aantreffen die op de markt beschikbaar zijn.