Overeenkomstig de Wet kopen op afstand heeft u het recht de geleverde goederen binnen een periode van 14 dagen, zonder opgave van reden, te retourneren. Dit staat ook beschreven in onze algemene voorwaarden.

Mocht u een product willen retourneren of ruilen neem dan contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Let wel op, producten die speciaal voor u zijn vervaardigd of besteld (denk hierbij bijvoorbeeld aan maatkleding) zijn uitgesloten van retournering/ruil.

Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een beschadigde verpakking zal er een bedrag in mindering worden gebracht.

10 punt 9 zal binnen 30 dagen na goede ontvangst van de retourzending het volledige aankoopbedrag, inclusief betaalde verzendkosten, terugbetalen. Terugbetaling vindt plaats naar dezelfde rekening waar de aankoop mee is gedaan. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de klant.