Over 10 punt 9

10 punt 9 is gespecialiseerd in high-tech schietsportbenodigdheden. Deze is opgericht door Peter Hellenbrand, meervoudig Nederlands kampioen en finalist van de Olympische Spelen 2012 te Londen.

Door de uitgebreide, jarenlange, ervaring in het zoeken naar schietkleding met de perfecte pasvorm is Peter Hellenbrand uiteindelijk bij de firma Hitex uitgekomen. Door het kwalitatief hoge niveau van de gebruikte materialen en de precisie waarmee alles passend wordt gemaakt is deze kleding toonaangevend bij de internationale topschutters. Door het vertrouwen in het product en de noodzaak van een importeur in Nederland heeft de firma Hitex aan Peter Hellenbrand gevraagd dit importeurschap op zich te nemen, 10 punt 9 was een feit.

Buiten goede schietkleding van de twee topmerken Hitex en Capapie zijn er ook vele andere schietsportbenodigdheden die noodzakelijk zijn voor de ambitieuze schutter. Het is dan ook logisch om dit te combineren in één bedrijf. U zult bij 10 punt 9 dan ook alleen een selectie de beste materialen aantreffen die op de markt beschikbaar zijn. Wij leveren onder andere het volledige assortiment van Hitex, Capapie, MEC, Centra, Corami, TEC-HRO en AHG. Staat uw product niet op de site? Neem contact met ons op. Vaak kunnen wij het gewenste product toch leveren.

 

Over Peter Hellenbrand

10 punt 9 is opgericht door Peter Hellenbrand, meervoudig Nederlands kampioen en finalist van de Olympische Spelen 2012 te Londen. Na jarenlang behoord te hebben tot de Nederlandse top is hij in 2010 definitief internationaal doorgebroken. De bekroning voor zijn prestaties waren de nominatie (WorldCup Sydney 2011) voor de Olympische Spelen in Londen 2012, het winnen van een quotumplaats en het uiteindelijk deelname aan de finale van het onderdeel 10 meter luchtgeweer bij deze Olympische Spelen.

Door het vele trainen en het jarenlange testen van verschillende soorten materialen heeft hij een goed beeld verkregen van de diverse producten die op de markt verkrijgbaar zijn. 

Deze kennis heeft hij besloten in te zetten om de schietsport met name in Nederland en België op een hoger niveau te tillen door de juiste adviezen te verstrekken met betrekking tot de aanschaf van materiaal.