TEC-HRO Lift 2.0
search
  • TEC-HRO Lift 2.0
  • TEC-HRO Lift 2.0
  • TEC-HRO Lift 2.0

TEC-HRO Lift 2.0

€ 174,95

"TEC-HRO lift 2.0" is een traploze, in hoogte verstelbare handsteun, die in zijn tweede generatie ook in de lengterichting kan worden gekanteld !!

Aantal
Levertijd, circa 3-10 werkdagen

 

Veilige betaling middels SSL encryptie

 

Indien voorradig levertijd 1-2 werkdagen

 

Retourneren/ruilen binnen 14 dagen

"TEC-HRO lift 2.0" is een traploze, in hoogte verstelbare handsteun, die in zijn tweede generatie ook in de lengterichting kan worden gekanteld !!

Met deze extra draaimogelijkheid kan handsteun aanpassen aan de vorm van uw onderarm. Zo hoeft de pols niet onnodig te worden gebogen, wat vaak gepaard gaat met pijn en slechtere resultaten!

Met "TEC-HRO lift 2.0" heeft u de mogelijkheid om de handsteun van uw sportgeweer zo te ontwerpen dat de hefboomverhoudingen (onderarm, kolf, riemtrek) optimaal op elkaar kunnen worden afgestemd! Naast een andere bandlengte of handstoppositie kan "TEC-HRO lift 2.0" ook in een andere dimensie worden gebruikt. Het is aangetoond dat kleine veranderingen in de kolfhoogte in de riemdisciplines positieve effecten kunnen hebben op de schietprestaties.

Verschillende doelhoogtes kunnen ook gemakkelijk worden aangepast op verschillende schietbanen zonder de gevoelige geometrie te veranderen (verhouding tussen schouderhoogte / wangstuk / kolflengte) !!

Vaak zijn korte armen (bijvoorbeeld bij de jeugd) een dilemma als het gaat om het ontwikkelen van een goede houding in de riemdisciplines. Hier kan slechts een paar millimeter wonderen verrichten!

De schaalverdeling maakt het gemakkelijk om verschillende instellingen uit te proberen en eenvoudig de instellingen terug te vinden.

"TEC-HRO lift 2.0" is op de laagste hoogte ingesteld, slechts 8 mm hoog en kan worden verlengd tot een hoogte van 75 mm.

"TEC-HRO lift 2.0" is daarom ook bij uitstek geschikt als handsteun voor staande schutters!!

Gewicht 340 gram

 

De meervoudige bruikbaarheid en eenvoudige bediening, evenals een zeer goede prijs-prestatieverhouding maken "TEC-HRO lift 2.0" tot een briljante "helper" in het gevecht met drie posities !!

TEC-HRO
TEC-HRO Lift 2.0
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.