Korrelhouder Race
search
  • Korrelhouder Race
  • Korrelhouder Race

Korrelhouder Race

€ 96,95

Het nieuwe type korrelhouder / ringkorrel, zoals gebruikt door Niccolo Campriani tijdens de Olympiche Spelen in 2016 waar hij goud veroverde.

Doordat er geen tunnel meer over de ringkorrel te vinden is, zijn de lichtomstandigheden ideaal. Door de vrijstaande ringkorrel wordt het maximale aan licht op de korrel geconcentreerd, waardoor een betere scherpte wordt bereikt.

Controle ring: Geen
Kleur: Zilver
Aantal
Levertijd, circa 3-10 werkdagen

 

Veilige betaling middels SSL encryptie

 

Indien voorradig levertijd 1-2 werkdagen

 

Retourneren/ruilen binnen 14 dagen

Het nieuwe type korrelhouder / ringkorrel, zoals gebruikt door Niccolo Campriani tijdens de Olympiche Spelen in 2016 waar hij goud veroverde.

Doordat er geen tunnel meer over de ringkorrel te vinden is, zijn de lichtomstandigheden ideaal. Door de vrijstaande ringkorrel wordt het maximale aan licht op de korrel geconcentreerd, waardoor een betere scherpte wordt bereikt. Hierdoor gaat het vizieren sneller en aangenamer en is het zicht duidelijker.

Optioneel:
Door de tweede vrijstaande "korrel", de controle ring, kan eenvoudig gecontroleerd worden of de korrel centraal in de diopter is geplaatst bij het vizieren. Uiteraard kan deze ook geheel weg gelaten worden om een rustiger richtbeeld te verkrijgen. Deze ring is verkrijgbaar in een doorzichtige versie, of in een variant met zwarte ring (voor extra contrast)

Optioneel is deze ook nog verkrijgbaar met een zwarte contrastring in het midden. Verder is het mogelijk om een vergroting in plaats van deze ring te plaatsen (Adlerauge). Let op, dit is optioneel en bij veel disciplines in Nederland niet toegestaan bij wedstrijden.

Let op: exclusief ringkorrel en controle ring

AHG 9460-6

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.