Scatt Basic
search
  • Scatt Basic
  • Scatt Basic

Scatt Basic

€ 829,95

SCATT Basic is het nieuwe instapmodel van SCATT shooter training system. Dit model omvat een ideaal trainingsapparaat (bewegingsanalyse) voor zowel beginners als gevorderden. Het is hiermee mogelijk om op eenvoudige wijze uw techniek en niveau te verhogen. 

Aantal
Levertijd langer dan gebruikelijk, email ons!

 

Veilige betaling middels SSL encryptie

 

Indien voorradig levertijd 1-2 werkdagen

 

Retourneren/ruilen binnen 14 dagen

SCATT Basic is het nieuwe instapmodel van SCATT shooter training system en biedt een gunstig alternatief voor de uitgebreidere MX-02 of MX-W2 WI-FI. Het grote verschil tussen beide is dat de Scatt Basic hoofdzakelijk is gericht op weergave van de beweging en de weergave van het schotresultaat. De duurdere varianten bieden daarbij nog verdergaande analysemogelijkheden, zoals bewegingslengtes, percentages, etc. Dit model omvat echter een ideaal trainingsapparaat (bewegingsanalyse) voor zowel beginners als gevorderden. Het is hiermee mogelijk om op eenvoudige wijze uw techniek en niveau te verhogen voor een schappelijke prijs. 

De SCATT Basic functioneert zowel indoor als ook outdoor, op afstanden van 2,5m tot 50m. Er kan zowel met scherp geschoten worden als ook in 'droogtrainingsmodus'. Als onderdeel van de MX-lijn van de firma SCATT, werkt ook dit model zonder elektronisch doel. U kunt dit model dan ook gebruiken op normale schietschijven of op electronische schotwaarderingsapparaten zoals Meyton, Sius, Disag, Polytronic, Intarso, etc.


- Gewicht: 29 gram
- Werkt op (zowel 'scherp' als ook 'droog'): 2,50 - 50 meter
- Bevat disciplines voor 10, 25 en 50 meter

Scatt
Scatt Basic

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.