Hitex schietjas "Evomix"
search
  • Hitex schietjas "Evomix"
  • Hitex schietjas "Evomix"

Hitex schietjas Evomix

€ 749,95

Schietjas model "Evomix". Een combinatie van (dubbel) canvas en Evotex. De gehele romp is vervaardigd uit Evotex, de armen uit canvas. 

Door het gepatenteerde "Evotex" materiaal geen problemen meer bij stijfheidskeuringen op de plekken waar optimale stabiliteit belangrijk is (rugdelen). Dit model voldoet aan de nieuwste internationale regelgeving.

Pasvorm: Standaard maat (heren: tot 54 / dames: tot 46). Daarboven +10%
Aantal
Neem contact op om dit product te bestellen

 

Veilige betaling middels SSL encryptie

 

Indien voorradig levertijd 1-2 werkdagen

 

Retourneren/ruilen binnen 14 dagen

Schietjas model "Evomix". Een combinatie van (dubbel) canvas en Evotex. De gehele romp is vervaardigd uit Evotex, de armen uit canvas. Hierdoor is de stabiliteit nagenoeg gelijk aan die van het topmodel: Evotop. Verder heeft dit model geen Top Grip, maar rubberpads. 

Door het gepatenteerde "Evotex" materiaal geen problemen meer bij stijfheidskeuringen op de plekken waar optimale stabiliteit belangrijk is (rugdelen), verder blijft dit materiaal zijn stevigheid houden in tegenstelling tot de volledig-canvas jassen. Dit model voldoet aan de nieuwste internationale regelgeving.

Schietjas "Evomix" is gemaakt van het gepatenteerde Evotex materiaal in combinatie met canvas. Dit samen met de soepelste soort leer zorgt voor een uitermate goede prijs-kwaliteit verhouding. Rondom de schouders is er geperforeerd leer gebruikt (Air System), dit zorgt voor een goede warmteverdeling binnen het pak. Verder zorgt dit leer ervoor dat er geen pijnlijke plekken ontstaan tijdens het liggend schieten.

De riembevestiging en de riemhouder zijn in verschillende posities te verplaatsen. De houder zelf is zowel verticaal als ook horizontaal te verplaatsen. Het speciale, zeer dunne, elastische materiaal aan de binnenkant van de ellebogen zorgt ervoor dat er geen storende plooien ontstaan die de positie van de steunarm in gevaar brengen.De bovenarm is voorzien van Evotex, hierdoor worden kreukels in de stof voorkomen en wordt de kracht van de schietriem op de arm verdeeld.De rubberdelen aan de jas zijn van de beste kwaliteit "Top Grip", deze zorgt voor een perfecte stabilisatie. 

De knopen zijn vervaardigd uit aluminium, geen gedoe meer met knopen die van het pak af springen. Verder zijn ze gemakkelijk te bevestigen en te verplaatsen mocht dit noodzakelijk zijn.

*NIEUW 2012*: Evotex-Print, het eerste schietpak wat leverbaar is met een motief in de stof (enkel Evotex materiaal).

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

De schietkleding van Hitex wordt met de hand vervaardigd. Bij alle modellen worden de regels van het ISSF streng nageleefd, met elke jas en/of broek komt u dan ook door alle kledingkeuringen tijdens wedstrijden. Verder wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en is er zorg besteed aan de afwerking van de kleding.Of u nu recreatief schiet op de vereniging of van plan bent deel te nemen aan grote internationale wedstrijden, er is altijd een geschikte jas en/of broek van de firma Hitex voor u!

Van topniveau naar amateurniveau:
- Evotop
- Evomix
- Professional
- Extra Match
- Match
- Cotton Star 

Buiten de niveauverschillen in de kleding zijn er drie pasvormen mogelijk:

1. De standaard/confectiemaat
Hierbij  kiest u uw maat, dit geeft echter de kleinste garantie op een goede pasvorm, helemaal perfect passen zal het nooit. Keerzijde is echter dat dit de goedkoopste optie is. Opgemerkt dient te worden dat de firma Hitex vanaf herenmaat 56 en damesmaat 48 10% extra vraagt. Hierbij bent u dus beslist beter af met een op maat gemaakte jas of broek.
Ook bij de confectiemaat-versie is het mogelijk uw eigen kleuren samen te stellen!  

2. Op maat gemaakt
De beste en meest verkochte variant is de op maat gemaakte broek of jas. Dit principe is bekent van meerdere firma's. U maakt een afspraak met ons om de maten op te nemen (of zelf, echter is dit voor eigen risico!). Nadat de maten zijn opgenomen kunt u de kleuren van uw pak bepalen, hierna ontvangt u van ons een email en/of afdruk met een voorbeeld hoe het er uit komt te zien. Na akkoord zullen wij de gegevens doorsturen naar de firma Hitex, die het pak zal produceren.

3. Op maat gemaakt bij Hitex in de fabriek
Hierbij worden eigenlijk dezelfde procedures gevolgd als bij "op maat gemaakt", echter rijdt u aansluitend naar de firma Hitex toe waar een basisversie van de jas en/of broek klaar ligt. Deze probeert u daar aan en u kunt vervolgens direct aan de kleermaker aangeven waar het toch nog niet helemaal perfect zit. Dit procedé wordt zo lang herhaald totdat u tevreden bent. Met deze vorm bent u uiteraard gegarandeerd van een perfecte pasvorm, echter is dit ook verreweg het duurste. Houd u rekening met de reis- en verblijfskosten. De firma Hitex heeft circa 1-1,5 dag nodig om een compleet schietpak te produceren. Verder is de firma Hitex gesitueerd in het noord-oosten van Tsjechië, zo'n 1200km enkele reis (afhankelijk van waar u woont). Overigens zijn er relatief goedkope overnachtingsopties in de buurt, wij helpen u graag bij het vinden van geschikte accommodatie.

Hitex
Hitex Evomix schietjas-Standaard maat (heren: tot 54 / dames: to

Datasheet

Leer / kunstleer:
Leer
Evotex / Capitex / canvas:
Evotex en canvas combinatie
Knopen:
Extreem platte knopen gemaakt van hoogwaardig aluminium
Air systeem:
Zacht, geperforeerd, ademend Leer (air - systeem) zorgt voor goede ventilatie en flexibiliteit in de schouders.
Top Grip / CZ Grip rubber / Suède:
CZ Grip Rubber
De bevestiging van de riemhouder:
De bevestiging van de riemhouder kan zowel horizontaal als verticaal versteld worden.
Riemophanging:
De riemophanging heeft talloze verstelmogelijkheden.
Elastisch materiaal aan de binnenkant van de ellebogen:
Elastisch materiaal aan de binnenkant van de ellebogen maakt het mogelijk om de armen eevoudig te buigen.
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.