Hitex schietbroek "Cotton Star"
search
  • Hitex schietbroek "Cotton Star"
  • Hitex schietbroek "Cotton Star"

Hitex schietbroek "Cotton Star"

€ 489,95

Schietbroek model "Cotton Star". Een goede keuze voor de startende wedstrijdschutter; deze broek is aan de bovenzijde gemaakt van dubbel canvas (het deel dat voor stabiliteit zorgt!), iets wat bij de meeste 'startersbroeken' niet zo is. Slechts de broekspijpen zijn gemaakt van enkel canvas.

Pasvorm: Standaard maat (heren: tot 54 / dames: tot 46). Daarboven +10%
Aantal
Neem contact op om dit product te bestellen

 

Veilige betaling middels SSL encryptie

 

Indien voorradig levertijd 1-2 werkdagen

 

Retourneren/ruilen binnen 14 dagen

Schietbroek model "Cotton Star". Een goede keuze voor de startende wedstrijdschutter; deze broek is aan de bovenzijde gemaakt van dubbel canvas (het deel dat voor stabiliteit zorgt!), iets wat bij de meeste 'startersbroeken' niet zo is. Slechts de broekspijpen zijn gemaakt van enkel canvas.

Uiteraard voldoet deze broek aan alle ISSF-regelgeving.

De CZ grip aan de broek zorgt voor een uitermate goede grip bij de knielende en liggende positie.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

De schietkleding van Hitex wordt met de hand vervaardigd. Bij alle modellen worden de regels van het ISSF streng nageleefd, met elke jas en/of broek komt u dan ook door alle kledingkeuringen tijdens wedstrijden. Verder wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en is er zorg besteed aan de afwerking van de kleding.Of u nu recreatief schiet op de vereniging of van plan bent deel te nemen aan grote internationale wedstrijden, er is altijd een geschikte jas en/of broek van de firma Hitex voor u!

Van topniveau naar amateurniveau:
- Evotop
- Evomix
- Professional
- Extra Match
- Match
- Cotton Star 

Buiten de niveauverschillen in de kleding zijn er drie pasvormen mogelijk:

1. De standaard/confectiemaat
Hierbij  kiest u uw maat, dit geeft echter de kleinste garantie op een goede pasvorm, helemaal perfect passen zal het nooit. Keerzijde is echter dat dit de goedkoopste optie is. Opgemerkt dient te worden dat de firma Hitex vanaf herenmaat 56 en damesmaat 48 10% extra vraagt. Hierbij bent u dus beslist beter af met een op maat gemaakte jas of broek.
Ook bij de confectiemaat-versie is het mogelijk uw eigen kleuren samen te stellen!  

2. Op maat gemaakt
De beste en meest verkochte variant is de op maat gemaakte broek of jas. Dit principe is bekent van meerdere firma's. U maakt een afspraak met ons om de maten op te nemen (of zelf, echter is dit voor eigen risico!). Nadat de maten zijn opgenomen kunt u de kleuren van uw pak bepalen, hierna ontvangt u van ons een email en/of afdruk met een voorbeeld hoe het er uit komt te zien. Na akkoord zullen wij de gegevens doorsturen naar de firma Hitex, die het pak zal produceren.

3. Op maat gemaakt bij Hitex in de fabriek
Hierbij worden eigenlijk dezelfde procedures gevolgd als bij "op maat gemaakt", echter rijdt u aansluitend naar de firma Hitex toe waar een basisversie van de jas en/of broek klaar ligt. Deze probeert u daar aan en u kunt vervolgens direct aan de kleermaker aangeven waar het toch nog niet helemaal perfect zit. Dit procedé wordt zo lang herhaald totdat u tevreden bent. Met deze vorm bent u uiteraard gegarandeerd van een perfecte pasvorm, echter is dit ook verreweg het duurste. Houd u rekening met de reis- en verblijfskosten. De firma Hitex heeft circa 1-1,5 dag nodig om een compleet schietpak te produceren. Verder is de firma Hitex gesitueerd in het noord-oosten van Tsjechië, zo'n 1200km enkele reis (afhankelijk van waar u woont). Overigens zijn er relatief goedkope overnachtingsopties in de buurt, wij helpen u graag bij het vinden van geschikte accommodatie.

Hitex
Hitex Cotton Star broek standard

Datasheet

Leer / kunstleer:
Kunstleer
Evotex / Capitex / canvas:
Canvas
Air systeem:
Geen air system
Top Grip / CZ Grip rubber / Suède:
CZ Grip Rubber
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.